Verdelers kunstgras

Verdelers kunstgras in België

Royal Grass® is een Nederlands merk en werkt met verdelers die een bepaalde regio bedienen. Royal Grass® kunstgras is van hoge kwaliteit. Hoge kwaliteit verdient de beste service en plaatsing. Alleen goed opgeleide verdelers kunnen deze service uitstekend bieden. Ook houden wij zo het verkoopkanaal overzichtelijk en betekent het voor je als klant dat je kunstgras koopt voor eerlijke prijzen. Als exclusieve verdelers betrekken wij direct vanaf de fabriek.

Ieder jaar komt er meer vraag naar kunstgras. Als vakman zal je regelmatig de vraag krijgen of je kunstgras hebt. Wij willen daarin met je samenwerken. Als Servicepartner van Royal Grass® voor West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen bieden wij een totaalpakket.

Je kunt bij ons terecht voor kunstgras en alle andere toebehoren, wij adviseren je bij de keuze van het product, en kunnen de plaatsing van kunstgras in zijn geheel voor je verzorgen of je ondersteunen bij de installatie.

Interesse? Neem contact op met ons voor meer informatie. Je bedrijf dient in de betreffende regio gevestigd te zijn. Ook als je geen ervaring hebt kan je contact opnemen. Je krijgt professionele training in het plaatsen van kunstgras.