Kunstgras Helakker Ieper

Verkavelingswijk Helakker, Ieper

De laatste werken aan deze nieuwbouwwoning van deze tweeverdieners was het gazon. De zware bodem en het gebrek aan tijd deed hen beslissen om kunstgras aan te plaatsen. Een mooi gras en plaatsing door een bedrijf die ook de expertise had in de aanleg van de onderlaag. De tuin had twee niveaus en het onderste gedeelte was gevoelig voor wateroverlast.

Tijdens onze werkzaamheden aan een andere woning in diezelfde verkaveling kwamen ze in contact met het Kunstgrascentrum. Een bezoek aan een referentie in de buurt hielp hen bij hun keuze van de kunstgrassoort. Het werd de de Royal Grass® Sense​, het iets wildere langere gras droeg hun voorkeur weg. De graafwerken werden door de klant zelf uitgevoerd. Daarna zorgden wij voor een duurzame en waterdoorlaatbare  ondergrond en een verticale drainage met goot voor het lager gelegen stuk van de tuin. Enkele dagen later volgde het kunstgras.

Het derde project in deze verkaveling heeft nu een onderhoudsvriendelijk mooi gazon, zonder last te hebben van wateroverlast.