Kunstgras bedrijfstuin

Fraaie groene inkom als visitekaartje

Wil je een fraaie groene inkom als visitekaartje voor uw bedrijf of showroom? Kunstgras zorgt voor een stijlvolle maar onderhoudsarme showroom of entree, waarmee klanten direct een uitstekende indruk krijgen van je onderneming. Laat je bijvoorbeeld inspireren door het fraaie kunstgras bij deze dealer van elektrische voertuigen.

Milieuvriendelijk karakter

Kunstgras is de ideale manier om je onderneming een groene uitstraling te geven. Dat was ook voor deze dealer van elektrische golfkarren een belangrijke reden om kunstgras te laten plaatsen. Het groene karakter van het gazon sluit perfect aan bij de milieuvriendelijke eigenschappen van elektrische golfwagens. Daarbij doet het heuvelachtige gras direct denken aan een groene golfbaan, zodat klanten meteen de juiste indruk krijgen als zij de golfwagens komen bezichtigen. Heb je een bedrijf en wil je het groene karakter van je onderneming benadrukken? Dan is kunstgras een uitstekende oplossing.

Onderhoudsvriendelijk kunstgras

Als bedrijf is het belangrijk dat de inkom of showroom van je bedrijf de juiste uitstraling heeft, maar ook kostenefficiënt is. Kunstgras blijft het hele jaar door mooi groen, zonder dat het veel onderhoud vergt. Je hebt dus geen tuinman nodig om het gazon in goede staat te houden, maar bent toch verzekerd van een grasveld dat er altijd prachtig bijligt. Daardoor is kunstgras een groene, onderhoudsarme en voordelige oplossing voor een in het oog springende entree voor je onderneming.

Over Royal Grass®

Kunstgrascentrum maakt uitsluitend gebruik van kunstgras van het merk Royal Grass®. Dit premium kunstgras wordt gemaakt van de beste materialen, heeft altijd een dubbele backing en stevige vezels, waardoor de grasmat jarenlang meegaat. Het kunstgras van Royal Grass® is volledig recyclebaar en het merk geeft zelfs een recyclinggarantie. Het kunstgras is bovendien gegarandeerd aantoonbaar veilig voor zowel kinderen als huisdieren.

Royal Grass® Sense

Voor dit project is gekozen voor Royal Grass® Sense. Dit kunstgras valt onder andere op door zijn natuurgetrouwe aanblik. De natuurlijke uitstraling wordt onder andere veroorzaakt doordat de vezels niet allemaal dezelfde kant op staan, maar net als echt gras stuk voor stuk een eigen positie hebben. Royal Grass® Sense heeft met een lengte van 52mm een mooie volle uitstraling.