HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

TEVREDENHEIDSGARANTIE

100% VEILIG

15 JAAR GARANTIE

ROYAL GRASS® KUSTGRAS

Wat het Royal Grass® kunstgras nu zo speciaal maakt? Dat is simpel: het gaat jarenlang mee, is helemaal veilig en het komt op een volledig duurzame manier tot stand. Wij werken enkel met deze verdeler samen voor onze producten, ook omdat onze klanten er keer op keer heel tevreden over zijn.

Als je kiest voor Royal Grass®, kies je altijd voor kwaliteit. Elk grastapijt is voorzien van een mooie en veerkrachtige vezel die voorzien is van een soort ruggengraat, de V-Shape®. Om glans te verminderen is ook de MiNT®-technologie toegepast en de ReaDY®-techniek zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Er is altijd een grastapijt te vinden dat bij je tuin, dakterras of terras past!

ReaDY-techniek Royal Grass®
MiNT technologie Royal Grass®
V-Shape Royal Grass®

Bekijk onderstaande video en leer hoe de ReaDY®-technologie werkt.

KIES VOOR HET MOOISTE KUNSTGRAS

Als je voor Royal Grass® kiest, ga je altijd voor kwaliteit. Elk grastapijt is voorzien van een mooie en veerkrachtige vezel die voorzien is van een soort ruggengraat, de V-Shape®. Om glans te verminderen is ook de MiNT®-technologie toegepast en de ReaDY®-techniek zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Er is altijd een grastapijt te vinden dat bij je tuin, dakterras of terras past!

Royal Grass® is voortdurend bezig om haar producten te verbeteren: sterker, mooier en duurzamer. Neem in de onderstaande video een kijkje welke technieken ons kunstgras zich weet te onderscheiden.

4 REDENEN OM ROYAL GRASS® TE KIEZEN

1

NATUURLIJKE
UITSTRALING

Royal Grass® is het mooiste en meest natuurlijke kunstgras dat je maar kan wensen. Het merk bestaat al sinds 2003 en heeft sindsdien een enorme voorsprong op haar andere concurrenten opgebouwd. De V-Shape® bijvoorbeeld, die de sprieten de ultieme looks van natuurgras gaf, is een uitvinding van Royal Grass®. Maar ook innovaties als MiNT® en ReaDY® hebben de producten mooier en steviger gemaakt. Op basis van die technieken ziet het gras er volgens al onze klanten nog eens heel levensecht uit ook.

2

100%
VEILIG

Kunstgrasproducten van internationale concurrenten kunnen concentraties zware metalen bevatten. Omdat kunstgras tegenwoordig zo populair is, worden producten uit de hele wereld geïmporteerd en is de oorsprong en totstandkoming van het grastapijt vaak niet duidelijk. Bij Royal Grass® is dat niet zo. Onze producten werden uitvoerig getest en voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Daarmee kunnen we met zekerheid garanderen dat onze producten absoluut 100% veilig zijn.

Royal Grass® is bovendien het enigste merk dat het Singapore Green Label heeft gekregen, het meest prestigieuze ecolabel in heel Azië. Het wordt alleen toegekend aan bedrijven die een bijdrage aan ‘zero waste’ nastreven én waarmaken.

3

15 JAAR
GARANTIES

Op onze producten krijg je maar liefst 15 jaar garantie. Zo kan je er zeker van zijn dat je gras decennialang zal meegaan en we je gazon ook kunnen herstellen mochten er fouten gebeurd zijn. Dat garanderen we aan al onze klanten!

4

GOEDE
SERVICE

Royal Grass® is in meer dan 45 landen vertegenwoordigd en werkt samen met een beperkt aantal dealers over de wereld: professionals in de aanleg en nazorg. Wij zijn daar één van, omdat wij al onze klanten kunnen adviseren en ook hun aangekochte Royal Grass®-product kunnen installeren.

“Wij zijn er trots op dat we het allerbeste kunstgras kunnen plaatsen door de meest bekwame vakmannen. Of het nu voor je huis of tuin is, geen enkel project is ons te veel.”

VOOR ALLERLEI TOEPASSINGEN EN ELKE PLEK

Al eens een kijkje genomen in ons hemelsbrede assortiment? Je vindt er allerlei soorten die geknipt zijn voor siertuinen, dakterrassen, tuinen, speelvelden, enzovoort.

Neem gerust de tijd om onze kunstgrassoorten te doorspitten en maak een afspraak. Zo niet kan je ook nog een richtofferte aanmaken op onze website, geheel vrijblijvend, om eens te kijken hoeveel een investering in kunstgras je zoal kan kosten.