ROYAL GRASS®

Kunstgrascentrum is verdeler van Royal Grass® kunstgras in West Vlaanderen. Als je kiest voor Royal Grass®, kies je voor kwaliteit. het grastapijt is voorzien van een mooie en veerkrachtige vezel die voorzien is van een ruggengraat, de V-vorm. Om glans te verminderen is MiNT technologie gebruikt en de ontwikkeling ReaDY zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Je hebt keuze uit verschillende kleuren groen, hoogte en zachtheid. Er is altijd een grastapijt te vinden dat bij jou en je tuinstijl past! Voor meer informatie kan je terecht op de officiële website of lees meer over onze uitleg van de verschillende typen kunstgrassen die verkrijgbaar zijn.

INNOVATIES KUNSTGRAS

Voortdurend is Royal Grass® bezig met het optimaliseren van haar producten. Sterker maken, maar ook mooier. Zodat ze niet mee rte onderscheiden zijn van echt gras. De verschillende innovaties worden hier verder uitgelegd.

Royal Grass® V shape

V-VORM

De vezels hebben een “ruggengraat”, waardoor deze mooi rechtop blijven staan en zeer veerkrachtig zijn.

Royal Grass® MiNT

MiNT

Kunstgras glanst teveel. MiNT zijn hele dunne verticale lijnen die de lichtval breken en ook stevigheid aan de vezels geeft.

Royal Grass® ReaDY

ReaDY

ReaDY technologie zorgt ervoor dat kunstgras er niet zo “nep” uitziet. De vezels allemaal hun eigen richting en lijkt daardoor meer op echt gras.

4 REDENEN OM ROYAL GRASS® TE KIEZEN

Royal Grass® is het mooiste en meest natuurlijke kunstgras ter wereld. Het merk bestaat al sinds 2003 en heeft sindsdien een enorme voorsprong op de markt opgebouwd. De V-vorm bijvoorbeeld, die de sprieten de ultieme looks van natuurgras gaf, is een uitvinding van Royal Grass®. Maar ook innovaties als MiNT en ReaDY hebben de producten mooier, sterker gemaakt en ervoor gezorgd dat het er minder als nep gras uitziet.

Menu