Kunstgras Heule

Spelende kinderen en honden in Heule

Het enige dat nog moest afgewerkt worden aan dit nieuwbouwhuis was de tuin. Naast het feit dat de tuin functioneel moest zijn, was de grootste vereiste dat deze veilig en duurzaam was voor hun honden en kinderen.

Via de zus, waar we 2 jaar voordien kunstgras hadden geplaatst, kwamen ze in contact met het Kunstgrascentrum. Na een bezoek aan onze  showtuin in Lauwe koos de klant voor de ​Royal Grass® Sense​. Naast de plaatsing van het kunstgras voerden wij hier het plaatsen van de gestabiliseerde onderlaag en inwerken van het regenputdeksel uit. Ook een afboording als scheiding met een stuk achteraan in gravel. Dit doet dienst als plasplaats voor de honden.

Ondertussen ligt het gras er al meer dan een jaar en krijgen we regelmatig een berichtje dat ze nog altijd super tevreden zijn en dat de honden er dol op zijn.

Ivan: ​“H​et is nu bijna een jaar geleden dat ze mijn gras zijn komen plaatsen en we zijn nog altijd super content!! Zeer professioneel en vriendelijk, zowel Johan, Olivier als personeel! Een aanrader om mee samen te worden! Goed bezig zou ik zeggen.”​