Kunstgras bredene trampoline

Tuin voor spelende kinderen en een hond

Het gazon van deze tuin in Bredene moest bestendig zijn tegen spelende kinderen en een hond. Er ging een zwembad en een trampoline op geplaatst worden. Dus de zone moest stabiel, duurzaam en waterdoorlatend zijn. Er werd geopteerd voor kunstgras. Het gras moest tegen een stootje kunnen en er nog eens echt uitzien.

Na een bezoek aan de showtuin in Oostende werd gekozen voor de Royal Grass® Lush. De enige overweging die er nog moest gemaakt worden, was om het zelf of te laten plaatsen. Na het laten opmaken van een offerte met en zonder, werd besloten om het kunstgras te laten plaatsen. De grondwerken voerden de eigenaars hier zelf uit.

Ondertussen heeft het gras al zijn vuurdoop gehad. Tijdens de mooie zomer werd er door de kinderen meer tijd buiten dan binnen gespendeerd. De buurman heeft ondertussen ook al de Royal Grass® Lush laten plaatsen.

“zeer mooi resultaat en een heel vlotte regeling. zeker een aanrader wie dergelijke investering overweegt. Topservice door mensen die een serieuze vakkennis hebben. Tuin werd heel mooi afgewerkt met de grasmatten en ging allemaal snel. Zeker de moeite!” Jessica en Jeroen