Kunstgras zwembad

Zwembadbouwer kiest Royal Grass®

Op zoek naar een mooie showtuin met weinig onderhoud koos een zwembadbouwer uit Kortrijk voor Royal Grass®. Door lange dagen te maken voor zijn bedrijf zocht hij een oplossing om meer van zijn vrije tijd te kunnen genieten. Behalve het aspect onderhoud, wilde hij ook dat het er zo natuurlijk mogelijk uit zag. De keuze viel dan ook al snel op kunstgras.

Kwaliteit kunstgras

Hij bezocht enkele referenties van Kunstgrascentrum, en daarna was ook zijn keuze voor Royal Grass® al snel gemaakt. Niet alleen de kwaliteit van de plaatsing maar ook de uitstraling, de veerkracht de slijtvastheid en de prijzen van het gras spraken hem aan. “Wanneer we mensen advies geven over de soorten Royal Grass® die in aanmerking komen, dan houden we daarbij altijd rekening met de soort toepassing, het budget en de persoonlijk smaak van de klant”, vertelt Johan Kemel van Kunstgrascentrum. “Net als bij vele andere projecten kregen we ook hier dezelfde vraag, namelijk naar gras dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Aangezien smaken kunnen verschillen, merken we uit ervaring dat het voorleggen van referenties en het bieden van de mogelijkheid om deze te bezoeken, het voor de klant een stuk eenvoudiger maakt te beslissen welk kunstgras te kopen”, aldus Johan.

Royal Grass® Sense grastapijt

Hier koos de klant uiteindelijk voor Royal Grass® Sense. Hij opteerde daarmee voor een iets hoger kunstgras met een speelse look en een mooie, lichte kleur. Ondertussen installeerde Kunstgrascentrum de 200m2 Royal Grass® Sense. Over het instrooien van het kunstgras zegt Johan het volgende: “Wij raden altijd aan om het kunstgrassen in te strooien met silicazand. Het is duurzamer en maakt het voor de klant aangenamer om op te lopen. Ook bij dit project van 200m2 Sense hebben we daarom 10 kg zand per vierkante meter ingestrooid.”

België is weer een groene tuin met minimaal onderhoud rijker