Kunstgras en honden

Bordeauxdog Oostkamp

De aanleg van de tuin moest nog gebeuren van deze nieuwe woning. De eigenaars wilden ook dat de tuin door de hond kon gebruikt worden, zonder deze te veranderen in een modderpoel. Er werd kunstgras overwogen op voorwaarde dat het er echt zou uitzien.

Na een bezoek aan de kijktuin in Middelkerke waren ze danig onder de indruk van de Royal Grass® Sense dat ze overgingen tot de bestelling. Het terras, de omheining en de vloer van het tuinhuis moesten nog geplaatst worden. In de kijktuin kregen ze ook de nodige uitleg over de grondwerken voor het kunstgras toe, om zo onnodige of verkeerde werken te vermijden. De klant plaatste zelf de vloeren en omheining en bracht de grond waar het kunstgras zou komen al op de correcte diepte. Hij liet het plaatsen van ondergrond en kunstgras over aan het Kunstgrascentrum.

Twee jaar na plaatsing ging een koppel uit de buurt langs om te tuin te bezichtigen. Ze besloten meteen ook over te gaan op het plaatsen van Royal Grass® kunstgras te plaatsen. Ze waren onder de indruk dat het gras er na al die tijd nog zo mooi bij lag.

Christ: “Zeer tevreden van ons kunstgras samen met onze hond. Natuurlijk ogend en voelt als echt gras. Wij zijn super tevreden van het professioneel team en koen die perfect alle afspraken nakomt zoals afgesproken”