Mooi en stevig Kunstgras voor je hond in Oost-Vlaanderen

Natuurlijk gras kan vaak een heuse uitdaging vormen in gezinnen met actieve honden. De voortdurende betreding, met daaruit voortvloeiende modderige pootafdrukken en kale plekken, is een bron van voortdurende ergernis en frustratie. Het lijkt soms alsof je gazon nooit de kans krijgt om er op zijn best uit te zien, ondanks je inspanningen om het te onderhouden

Ontdek de Perfecte Combinatie Kunstgras en Honden

Veel hondenbezitters stellen zich de vraag of kunstgras en honden wel samengaan. Goed nieuws: kunstgras is juist bijzonder geschikt voor honden. Honden zijn dol op een kunstgazon om op te spelen en te ravotten.

Met Royal Grass® kunstgras behoren alle bovengenoemde zorgen tot het verleden. Hier zijn enkele voordelen van de combinatie kunstgras en honden:

✅ Geen slijtageplekken meer ✅ Geen modderpoel bij nat weer ✅ Geen verkleuring door urine ✅ Einde aan het graven van putten ✅ Het hele jaar door bespeelbaar ✅ 100% veilig voor mens en dier ✅ Ideale ligplaats voor je hond

Ontdek hoe kunstgras je leven gemakkelijker en je gazon mooier kan maken terwijl je een veilige en comfortabele omgeving voor je hond creëert.

  WAT SCHUIFT DAT?

  Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 40 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

  ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

  Kunstgrascentrum kan op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

  Je laat het kunstgras plaatsen
  WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

  Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en plaatsen het kunstgras.

  Prijs: €90 – €120 per m²
  inclusief BTW

  Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

  Kunstgras leren plaatsen
  WE WERKEN SAMEN

  We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en we plaatsen het kunstgras zelf.

  Prijs: €55 – €70 per m²
  inclusief BTW

  Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

  Zelf kunstgras plaatsen
  JE DOET ALLES ZELF

  Kunstgrascentrum zorgt voor de levering van het kunstgras en de bijhorende materialen.

  Prijs: €40 – €55 per m²
  inclusief BTW

  Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

  ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

  Er bestaat heel wat kunstgras op de markt. Het ene is heel natuurgetrouw, terwijl het andere er heel strak uitziet en gemaakt is voor schoolpleinen of crèches. Het Kunstgrascentrum is al jarenlang partner van het kwaliteitsmerk Royal Grass®. Deze leverancier maakt sinds 2003 de beste kunstgrasmatten van de stevigste kwaliteit. Het bedrijf maakt niet alleen kunstgrassoorten voor mensen met kinderen of honden, ze produceren er ook speciaal voor ondernemingen. Daarom houden we al zo lang vast aan het Royal Grass®-merk, omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat alleen zij het beste kunstgras maken.

  Als we mogen afgaan op de reactie van onze klanten, zouden ook zij geen ander kunstgras willen dan dat van Royal Grass®. In heel wat van onze referenties praten klanten steeds over hoe natuurgetrouw of stevig ze hun nieuwe gazon vinden. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën als ReaDY®, V-shape® en MiNT® kan het bedrijf zich terecht een van de allerbeste noemen.

  Weet je ongeveer welk soort kunstgras je op oog hebt? Goed zo, maar doe toch beter geen impulsieve aankopen. Wij raden je altijd aan om kunstgras eerst uit te proberen. Wandel er eens over, voel even aan de grassprieten. Kom daarom zeker langs in een van onze showtuinen. Wij staan altijd voor je klaar om je te gidsen door de wondere kunstgraswereld en je advies op maat te geven. Maak een afspraak en wie weet zien we mekaar snel!

  REFERENTIES

  Gezin met hond is zeer tevreden over Royal Grass® Sense

  De aanleg van deze tuin moest nog gebeuren in deze nieuwe woning. De eigenaars wilden graag dat de tuin door de hond kon gebruikt worden, zonder dat het gazon zou veranderen in een modderpoel. De klanten overwogen al snel kunstgras, op voorwaarde dat het er echt genoeg zou uitzien.

  Gezin met twee honden plaatst prachtige Royal Grass® Bloom-tuin

  Iedereen met een of meerdere huisdieren weet dat een voldoende grote speelruimte noodzakelijk is. Zeker voor honden is dat het geval. Deze dieren hebben nood aan genoeg ruimte om te ravotten en om veel te bewegen. We hoeven je vast niet te vertellen dat gaan wandelen of spelen met je hond heel belangrijk is.

  Hond kan weer volop ravotten in tuin door Royal Grass® Wave

  Steeds meer mensen gaan liever in de stad wonen, maar beseffen sinds de coronacrisis dat een stukje groen in hun directe omgeving uitermate belangrijk is. Toch is dat voor vele stedelingen geen optie, vaak omdat een huis of appartement met tuin zeer duur kan zijn.

  UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

  Kunstgrascentrum verkoopt kunstgras, maar komt het ook graag installeren in je tuin. Meer nog: wij kunnen ook de voorbereidende graaf- en grondwerken voor je uit handen nemen. Wij hebben uiterst doorwinterde tuinexperts in dienst die elke tuin kunnen omtoveren tot een groene oase. Doe je al die zeker liever zelf? Hoewel het risicovol is, kunnen we je ook bijstaan voor nuttige tips.

  Velen onderschatten hoe moeilijk het is om kunstgras te plaatsen. Een grastapijt plaatsen is heus wel meer dan een mat uitrollen en zo goed mogelijk verspreiden over je tuin. Zo vergeten de meeste mensen dat je ook het juiste materiaal nodig hebt om in je grasmat te snijden en het achteraf te verlijmen. Bovendien is know-how minstens even belangrijk. Je keukenvloer ga je zonder voorkennis toch ook niet zelf leggen?

  Toch overtuigd van je handigheid? Dan nog kunnen we je een handje helpen. Zo kunnen we je de juiste materialen verkopen en je voorzien van handige inzichten – nuttig mocht je tijdens de werken toch op een onverwacht probleem stoten.

  9,8

  Klanten vertellen

  1055 beoordelingen

  Bekijk reviews
  Beoordeel zelf

  Klant is aangenaam verrast door Royal Grass® Wave

  Wat doe je als je honden hebt, een steeds kalere tuin en je gazon kampt met engerlingen? Je kan proberen je tuin opnieuw in te zaaien met graszaad of je kan kunstgras plaatsen. Uiteraard zijn er nog veel meer opties denkbaar, maar de meeste mensen neigen naar de vorige twee opties.

  Koppel krijgt droomtuin door Royal Grass® Wave

  Als je tuin grotendeels in de schaduw ligt, kunnen je bomen, planten en je gazon moeilijk floreren. Daarom moesten Katja en Eric nieuwe manieren zoeken om een ietwat groene tuin te krijgen. Dat het koppel ook nog een hond heeft, maakt het des te moeilijker om hun gazon te onderhouden.

  Koppel besluit om Royal Grass® Bloom rond vijver te plaatsen

  Als je een siertuin hebt, dan wil je alleen maar het allerbeste voor je tuin. Jazeker, ook kunstgras kan daar een belangrijke rol in spelen. Zo hebben mensen niet altijd de tijd om elke week hun gazon te verzorgen. Gelukkig bestaat er een goed alternatief: kunstgras, en daar zijn wij net de beste in.

  ZO GAAN WE AAN DE SLAG

  Offerte & factuur

  Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

  Puur vakmanschap

  Kunstgrascentrum weet van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in ervaren handen is.

  Warme klantenservice

  Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

  Jarenlange garantie

  Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.