Mooi en stevig Kunstgras voor je hond in Oost-Vlaanderen

Natuurlijk gras kan vaak een heuse uitdaging vormen in gezinnen met actieve honden. De voortdurende betreding, met daaruit voortvloeiende modderige pootafdrukken en kale plekken, is een bron van voortdurende ergernis en frustratie. Het lijkt soms alsof je gazon nooit de kans krijgt om er op zijn best uit te zien, ondanks je inspanningen om het te onderhouden

Ontdek de Perfecte Combinatie Kunstgras en Honden

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Kunstgrascentrum kan op verschillende manieren iets voor je betekenen. Hieronder kan je alvast een grove schets van het kostenplaatje berekenen.

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en plaatsen het kunstgras.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en we plaatsen het kunstgras zelf.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Kunstgrascentrum zorgt voor de levering van het kunstgras en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Er bestaat heel wat kunstgras op de markt. Het ene is heel natuurgetrouw, terwijl het andere er heel strak uitziet en gemaakt is voor schoolpleinen of crèches. Het Kunstgrascentrum is al jarenlang partner van het kwaliteitsmerk Royal Grass®. Deze leverancier maakt sinds 2003 de beste kunstgrasmatten van de stevigste kwaliteit. Het bedrijf maakt niet alleen kunstgrassoorten voor mensen met kinderen of honden, ze produceren er ook speciaal voor ondernemingen. Daarom houden we al zo lang vast aan het Royal Grass®-merk, omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat alleen zij het beste kunstgras maken.

Als we mogen afgaan op de reactie van onze klanten, zouden ook zij geen ander kunstgras willen dan dat van Royal Grass®. In heel wat van onze referenties praten klanten steeds over hoe natuurgetrouw of stevig ze hun nieuwe gazon vinden. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën als ReaDY®, V-shape® en MiNT® kan het bedrijf zich terecht een van de allerbeste noemen.

Weet je ongeveer welk soort kunstgras je op oog hebt? Goed zo, maar doe toch beter geen impulsieve aankopen. Wij raden je altijd aan om kunstgras eerst uit te proberen. Wandel er eens over, voel even aan de grassprieten. Kom daarom zeker langs in een van onze showtuinen. Wij staan altijd voor je klaar om je te gidsen door de wondere kunstgraswereld en je advies op maat te geven. Maak een afspraak en wie weet zien we mekaar snel!

REFERENTIES

Gezin met hond is zeer tevreden over Royal Grass® Sense

De aanleg van deze tuin moest nog gebeuren in deze nieuwe woning. De eigenaars wilden graag dat de tuin door de hond kon gebruikt worden, zonder dat het gazon zou veranderen in een modderpoel. De klanten overwogen al snel kunstgras, op voorwaarde dat het er echt genoeg zou uitzien.

Gezin met twee honden plaatst prachtige Royal Grass® Bloom-tuin

Iedereen met een of meerdere huisdieren weet dat een voldoende grote speelruimte noodzakelijk is. Zeker voor honden is dat het geval. Deze dieren hebben nood aan genoeg ruimte om te ravotten en om veel te bewegen. We hoeven je vast niet te vertellen dat gaan wandelen of spelen met je hond heel belangrijk is.

Hond kan weer volop ravotten in tuin door Royal Grass® Wave

Steeds meer mensen gaan liever in de stad wonen, maar beseffen sinds de coronacrisis dat een stukje groen in hun directe omgeving uitermate belangrijk is. Toch is dat voor vele stedelingen geen optie, vaak omdat een huis of appartement met tuin zeer duur kan zijn.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Kunstgrascentrum verkoopt kunstgras, maar komt het ook graag installeren in je tuin. Meer nog: wij kunnen ook de voorbereidende graaf- en grondwerken voor je uit handen nemen. Wij hebben uiterst doorwinterde tuinexperts in dienst die elke tuin kunnen omtoveren tot een groene oase. Doe je al die zeker liever zelf? Hoewel het risicovol is, kunnen we je ook bijstaan voor nuttige tips.

Velen onderschatten hoe moeilijk het is om kunstgras te plaatsen. Een grastapijt plaatsen is heus wel meer dan een mat uitrollen en zo goed mogelijk verspreiden over je tuin. Zo vergeten de meeste mensen dat je ook het juiste materiaal nodig hebt om in je grasmat te snijden en het achteraf te verlijmen. Bovendien is know-how minstens even belangrijk. Je keukenvloer ga je zonder voorkennis toch ook niet zelf leggen?

Toch overtuigd van je handigheid? Dan nog kunnen we je een handje helpen. Zo kunnen we je de juiste materialen verkopen en je voorzien van handige inzichten – nuttig mocht je tijdens de werken toch op een onverwacht probleem stoten.

9,8

Klanten vertellen

1088 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Klant is aangenaam verrast door Royal Grass® Wave

Wat doe je als je honden hebt, een steeds kalere tuin en je gazon kampt met engerlingen? Je kan proberen je tuin opnieuw in te zaaien met graszaad of je kan kunstgras plaatsen. Uiteraard zijn er nog veel meer opties denkbaar, maar de meeste mensen neigen naar de vorige twee opties.

Koppel krijgt droomtuin door Royal Grass® Wave

Als je tuin grotendeels in de schaduw ligt, kunnen je bomen, planten en je gazon moeilijk floreren. Daarom moesten Katja en Eric nieuwe manieren zoeken om een ietwat groene tuin te krijgen. Dat het koppel ook nog een hond heeft, maakt het des te moeilijker om hun gazon te onderhouden.

Koppel besluit om Royal Grass® Bloom rond vijver te plaatsen

Als je een siertuin hebt, dan wil je alleen maar het allerbeste voor je tuin. Jazeker, ook kunstgras kan daar een belangrijke rol in spelen. Zo hebben mensen niet altijd de tijd om elke week hun gazon te verzorgen. Gelukkig bestaat er een goed alternatief: kunstgras, en daar zijn wij net de beste in.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

 

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

 

Puur vakmanschap

Kunstgrascentrum weet van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in ervaren handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.