Indoor sportveld met Royal Grass® Wave kunstgras

Indoor sportveld is een succes bij klanten

Het Kunstgrascentrum realiseert niet enkel projecten voor particulieren, maar ook voor scholenprivézaken en zelfs crèches. Maar eigenlijk is geen enkele uitdaging ons te veel. Zo hebben we ook nog andere speciale kunstgrasprojecten verzorgd voor allerlei soorten klanten, zoals een speelheuvel en rotondes.

Esthetisch mooi en natuurgetrouw

Zo hadden we nog een klant uit de privésector uit Kortrijk. Toen de winkeloppervlakte van Mister Foot in Kortrijk te krap bleek, verhuisde de winkel in 2018 naar een nieuw pand in Wevelgem. De nieuwe winkel zou ook een kleine showroom krijgen voor voetbalkledij. Daarom klopte de sportwinkel bij Kunstgrascentrum aan om een klein voetbalveld in te incorporeren van kunstgras. De vraag was hier: voor welk kunstgras zou de eigenaar gaan? We merken dat heel wat privé-instanties vaak kiezen voor een artificiëlere variant waar de natuurgetrouwheid niet prioritair is. Dat is op zich ook vrij logisch: het doel moet hier de middelen heiligen, maar niet zozeer de esthetiek.

De eigenaar opteerde hier voor een iets korter, maar toch natuurgetrouw kunstgras: de Royal Grass® Wave. Wij mochten ook de lijnen in het kunstgrasveldje tekenen, iets waar we ook boordevol ervaring mee hebben. Bij het Kunstgrascentrum kunnen we het kunstgras ook voorzien van een extra speels kleurtje: rood, blauw, paars of geel, het is allemaal mogelijk. De kleuren kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om de (toepassing van) de verschillende velden op het schoolplein van elkaar te onderscheiden.

Sfeervol ministadium

Om het nog iet sfeervoller te maken werd naast het veld ook nog een ministadium geplaatst, waardoor het een unieke plek in de winkel is geworden waar soms zelfs fotoshoots gebeuren – en ook kinderen zijn dol op het stukje gras! Het op maat gemaakte kunstgras werd snel na de goedgekeurde offerte geleverd door ons. Uiteraard hoefden we hier geen gras af te graven, zoals bij particuliere klanten wel het geval is. Ook voor een stabiele ondergrond moesten we niet meer zorgen, aangezien alles indoor gebeurde. Daarom hielden wij ons enkel nog bezig met de plaatsing van de grasmatten in de winkel.

Sinds het grasperkje er ligt, Is het veld een echte blikvanger, een duidelijke meerwaarde voor elke klant die er zijn kinderen bijvoorbeeld even op wil laten spelen. En ook de eigenaar van de winkel is er zeer blij mee, enthousiast reageerde hij:

Een zeer geslaagd project!

We zijn er zeker van dat de kinderen zich straks nog beter zullen voelen in hun voetbalkleren door het prachtige sportveld.