Gezin kiest voor Royal Grass® rondom zwembad

Als je een zwembad in je tuin plaatst, beschadig je onvermijdelijk (een deel van) je gazon. De meeste mensen laten hun natuurgazon weer groeien, terwijl dat voor sommigen een moeilijkere opdracht is. Daar kunnen heel wat redenen voor zijn zoals schaduw, mierenplagenengerlingen, enzovoort. Bovendien moet je heel wat tijd vrijmaken om je gazon te onderhouden en dat vormt voor heel wat families een probleem.

Gedaan met vies zwembadwater

Dit gezin uit Marke had te weinig tijd om hun natuurgazon degelijk te onderhouden nadat ze hun zwembad hadden geplaatst. Bovendien wisten ze dat grassprietjes onvermijdelijk in het zwembadwater terechtkomen. Tijd om het over een andere boeg te gooien, dachten ze, daarom besloten ze om kunstgras rond hun zwembad te plaatsen. Door een bevriend koppel kwamen ze in contact met het Kunstgrascentrum, waar ze al meteen wat meer uitleg gaven over hun situatie – één waar wij al heel vaak te maken hebben gehad.

Gelukkig is kunstgras een goede oplossing, daarom vroegen we hen ook of ze een afspraak wilden maken bij hen thuis. Tijdens onze eerste kennismaking vertelden ze dat ze hun tuin wilden aanleggen met de grassoort Royal Grass® Sense. Door de talloze enthousiaste referenties en recensies over die laatste soort waren ze meteen overtuigd van de soort. Een goede keuze, maar we wilden hen toch laten kennismaken met andere soorten die volgens ons niet zouden misstaan in de ruime tuin van het gezin. Niet zozeer om hen een duurdere soort aan te raden, wel omdat we vinden dat je eerst alle opties moet afwegen. Toch was de klant overtuigd van de Sense-variant. Kort daarna gingen we meteen aan de slag om het gras te plaatsen. Wij maakten voor hen een eerlijke offerte op, waarmee ze meteen akkoord gingen.

Perfecte timing!

Het project konden we gelukkig net afwerken tijdens het begin van de eerste lockdown in ons land. Daar was de familie ons zeer dankbaar om, zeker toen de coronacijfers tijdens de zomervakantie weer de hoogte in schoten. De moeder vertelde ons nadien:

De kinderen hebben nog altijd evenveel genot van de tuin zoals met het echte gras.
Maar wees maar zeker:
voor ons is het een groot gemak om niet elke dag opnieuw het zwembad te moeten kuisen.

De natuurlijke uitstraling van het kunstgras maakt dat het mooie zwembad en rest van de tuin nu volledig tot hun recht komen. Ook door de hagen en verschillende soorten beplanting ziet de tuin er prachtig uit. En nu alleen nog maar genieten!