KUNSTGRAS IN LICHTERVELDE

Wil je graag kunstgras plaatsen in je tuin of op je dak of balkon, dan kan Kunstgrascentrum je van dienst zijn. Al jarenlang zijn we zeer actief in de regio Lichtervelde. Door onze jarenlange samenwerking met Royal Grass® en ons gedegen vakmanschap weten we maar al te goed hoe we kunstgras bij jou of je onderneming kunnen plaatsen en hoe we de voorbereidende grondwerken het beste kunnen aanpakken. Bovendien kunnen we je ook tips geven als je enkel kunstgras bij ons wilt kopen en de werken zelf wil doen.

WAAROM KUNSTGRAS?

 

Is je tuin onderhouden een hele klus geworden, maar heb je zelf eigenlijk te weinig tijd om het optimaal te verzorgen? Dan kan kunstgras een goed alternatief zijn. Velen beseffen niet goed dat een mooi, groen gazon heel wat van je kostbare vrije tijd kan opslorpen. Heb je kinderen die al eens graag in de tuin ravotten of honden die zich op het gras willen uitleven, dan wordt je tuin onderhouden nog moeilijker.

Vele West-Vlaamse gezinnen kiezen daarom voor kunstgras van het Kunstgrascentrum. Omdat ze tijdens de winter geen modderpoel willen, of omdat ze het hele jaar door kampen met engerlingen of ander ongedierte die je gras naar de knoppen helpt. Wij staan klaar om je te helpen in je keuze voor het beste kunstgras uit ons uitgebreide Royal Grass®-assortiment. Heb je nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer bovenaan deze pagina of maak een afspraak in een van onze prachtige kijktuinen in West-Vlaanderen.

WAT SCHUIFT DAT?

 

Onze prijzen variëren per vierkante meter tussen zo’n 40 en 55 euro, inclusief BTW. Voor een project waar we de grondwerken voorbereiden, het kunstgras leveren en plaatsen, mag je per vierkante meter ergens tussen de 90 en 120 euro rekenen, inclusief BTW. De grondwerken maken hierbij iets minder dan de helft van de totale kost uit. De prijs hangt verder voornamelijk ook af van de grootte, vorm en toegankelijkheid van de tuin, eventuele bijkomende werken en het kunstgras zelf.

ZO KAN JE JE RICHTPRIJS BEPALEN

Wij kunnen op verschillende manieren iets voor je betekenen. Bereken hieronder een grove schets van het kostenplaatje:

Je laat het kunstgras plaatsen
WIJ VERZORGEN ALLE WERKEN

Onze gespecialiseerde teams voeren de grondwerken uit en verzorgen de plaatsing.

Prijs: €90 – €120 per m²
inclusief BTW

Wist je dat? Je kan ons tijdens de grondwerken een handje toesteken. Achteraf brengen we de uren in mindering op de factuur.

Kunstgras leren plaatsen
WE WERKEN SAMEN

We geven jou of je aannemer advies over de grondwerken en wij verzorgen de plaatsing.

Prijs: €55 – €70 per m²
inclusief BTW

Let op! Prijs is inclusief toebehoren. Wij kunnen ook de voorafgaande grondwerken gedeeltelijk van je overnemen.

Zelf kunstgras plaatsen
JE DOET ALLES ZELF

Wij zorgen voor de levering van het grastapijt en de bijhorende materialen.

Prijs: €40 – €55 per m²
inclusief BTW

Belangrijk! De installatiekost schommelt tussen €5 en €10 per m². Wij geven je lijm, schroeven, instrooizand, enz.

ROYAL GRASS®: ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Heel wat concurrenten gebruiken verschillende soorten kunstgras, maar het Kunstgrascentrum blijft trouw aan dat van Royal Grass®. Een drietal jaar na het begin van de eenentwintigste eeuw begon het bedrijf met duurzame, kwalitatieve grasmatten te maken. Alle verschillende soorten van het keurmerk zijn voorzien van nieuwe technologieën als ReaDY®, V-shape® en MiNT®, die verwerkt zijn in onze populairste kunstgrassoorten. Door al die innovaties ziet het kunstgras er levensecht en stevig uit. Ga je erop wandelen, dan zou je haast denken dat je op natuurgras loopt. 

Ben je nu al overtuigd van de kwaliteit van Royal Grass®? Goed, maar we raden onze klanten altijd aan om eerst een bezoek te brengen aan een van onze kijktuinen in West-Vlaanderen. Als je kunstgras wil laten plaatsen in je tuin, is dat zeker geen lichte beslissing. Denk daarom goed na welke variant bij je tuin past en stel ons gerust vragen. Het Kunstgrascentrum beschikt over een gemotiveerd team dat al je vragen zal beantwoorden.

REFERENTIES KUNSTGRAS LICHTERVELDE

Druk koppel kan eindelijk van tuin genieten door Royal Grass® Lush

Als je een grote tuin hebt, dan wil je vast dat je gazon er altijd mooi uitziet. Heel wat mensen schakelen daarom over naar kunstgras, voornamelijk omdat ze zelf te weinig tijd hebben om hun natuurgazon degelijk te onderhouden. Zeker geen slecht idee, het Kunstgrascentrum heeft heel wat verschillende varianten die goed in je tuin zouden kunnen staan.

Duitse herders kunnen weer ravotten op Royal Grass® Lush-gras

Werk je samen met een onderaannemer, dan kan het werk om kunstgras te plaatsen vrij snel gaan. Geregeld krijgen we klanten via hun (tuin)aannemer over de vloer die graag met ons zouden willen samenwerken, vooral omdat ze weten dat we ons werk goed doen en kunnen zorgen voor een snelle plaatsing.

Gezin laat achtertuin omtoveren tot kindvriendelijke speeltuin

Wordt je tuin intensief gebruikt door je (klein)kinderen? Gun je het je honden om zich volop uit te leven op je gazon, maar wil je niet dat je tuin er achteraf zo belabberd bij ligt? Dan kan kunstgras een goede oplossing voor je zijn. Het Kunstgrascentrum heeft heel wat verschillende producten voor uiteenlopende toepassingen voor je tuin.

UITSTEKENDE SERVICE EN VAKMANSCHAP

Het Kunstgrascentrum is niet alleen een plek waar we kunstgras aanbieden, we kunnen het ook plaatsen in je tuin. Door onze gedegen tuinexperts kunnen we je gazon helemaal zelf aanpakken, waardoor je zelf helemaal niets meer hoeft te doen. Ben je een handige harry, dan ben je uiteraard vrij om zelf de grondwerken te doen en ook het kunstgras te plaatsen. In overleg met ons kan veel gebeuren. Wist je bijvoorbeeld dat je ons tijdens de werken ook kan meehelpen en korting krijgen op de uiteindelijke factuur?

Toch waarschuwen we klanten altijd dat er heel wat werk komt kijken bij elk deel van het proces. Beschik je over de juiste materialen en ben je overtuigd van je eigen handigheid, dan kan je alles zelf doen en mag je ons gerust om wat tips vragen. Vergeet wel niet dat de kleinste foutjes in je tuin later kunnen uitmonden tot grote problemen. Nemen wij al het werk op ons, dan kan je zeker zijn dat je kunstgras correct en professioneel geplaatst wordt.

9,8

Klanten vertellen

1094 beoordelingen

Bekijk reviews
Beoordeel zelf

Gezin met kinderen kiest voor stevige Royal Grass® Bloom

Als je kinderen hebt, dan weet je maar al te goed dat ze graag ravotten in de tuin. Toch is dat niet altijd zo goed voor je natuurgazon. Gras is vaak niet zo bestand tegen intensief gebruik, waardoor er bepaalde plekken in het gazon kaal kunnen worden - zeer frustrerende zaken voor de ouders.

Middelgrote tuin aangelegd met Royal Grass® Wave in Lichtervelde

Het gebeurt al eens dat we een klant na een bepaald aantal jaren opnieuw terugzien. Omdat we bijvoorbeeld een deel van iemands tuin hebben aangelegd en die klant nu ook de rest van zijn of haar tuin wil laten aanleggen. Het klopt: tevreden klanten keren steeds terug naar het Kunstgrascentrum!

Plantrijke tuin in Lichtervelde krijgt facelift door Royal Grass® Lush

Ook al doe je nog zo je best om je gazon te onderhouden, op een bepaald moment moet je de strijdbijl neerleggen. Dit koppel had een prachtige tuin boordevol bomen en allerlei soorten beplanting, maar ze waren ontevreden over hun grasperk. Overal waren kale plekken en het gras oogde niet zo fris en groen. Daar wilden ze wat aan doen, en toen kwamen ze op het Kunstgrascentrum terecht.

ZO GAAN WE AAN DE SLAG

Contact

Je neemt contact met ons op via mail of telefoon

Afspraak

We bespreken je wensen in een van onze kijktuinen

Planning

We maken een plan op met uitvoeringsperiode van de eerste werken

Uitvoering

We bereiden de bodem voor en plaatsen het kunstgras

Oplevering

Tevreden? Dan verschijnt binnenkort een factuur in je brievenbus

Klaar

En nu? Tijd om eindelijk te genieten!

Offerte & factuur

Weten hoe jouw droomtuin eruitziet? Wij geven je een idee hoeveel het zal kosten en bezorgen ja nadien een eerlijke factuur.

Puur vakmanschap

Door onze ervaring weten wij van wanten. Kies je voor onze diensten, dan mag je er zeker van zijn dat je project in goede handen is.

Warme klantenservice

Heb je vragen? Of je nu meer wil weten over de grondwerken of een afspraak wil maken in een van onze kijktuinen, wij staan voor je klaar.

Jarenlange garantie

Is er schade aan je grasmat? Bij aankoop van onze producten krijg je steeds 15 jaar garantie. Geen kleine lettertjes, altijd tevreden.

Gezin uit Lichtervelde kiest voor zekerheid met Royal Grass® Silk 35

Over sommige klanten hun gazon lijkt wel een vloek te rusten. Hardnekkige mierenplagen, ongedierte, kale plekken of mosvorming: soms kan één klant het allemaal overkomen. Dat zorgt uiteraard voor heel wat extra werk, waardoor je minder tijd hebt om van je tuin te genieten. Dat was precies wat deze klant met zijn gezin overkwam voor ze besloten om kunstgras te plaatsen. Hun grasperk werd geteisterd door engerlingen en heel wat mos. Op een bepaald moment hadden ze er genoeg van, en besloten ze naar een definitieve oplossing te zoeken.

Dirk kwam na wat onderzoek terecht bij Kunstgrascentrum. Wij bezorgden hem heel wat advies en informatie, en schuifden hem een realistische offerte naar voren. Dirk koos voor de Royal Grass® Silk 35, normaal gezien zeer populair bij jonge gezinnen met kinderen omwille van zijn korte grasvezels en zachte uitstraling. Kunstgrascentrum verzorgde alle werken: We groeven het gazon uit, brachten een stabiele onderlaag aan, zorgden voor een nette afboordingen en we plaatsten het kunstgras.

Jaren nadat we hun tuin onder handen namen, zijn Dirk en zijn vrouw nog steeds laaiend enthousiast: 'Dat ons grasperk altijd zo groen is, doet deugd.' Ook over het onderhoudsarme werk aan hun tuin zijn ze heel tevreden. 'Kunstgras laten plaatsen door Kunstgrascentrum was één van de beste beslissingen die we al genomen hebben!’

Tuin in Lichtervelde straalt als nooit tevoren door Royal Grass® Sense

Is je tuin niet zo heel groot maar heb je toch moeite om elke keer je gazon tijdig te verzorgen? Zoals de meeste van onze klanten was het antwoord van Emile uit Lichtervelde op die vraag ook negatief. Het kostte hem teveel tijd om zijn drukke job te combineren met een goed onderhoud van zijn natuurgazon.

Klant creëert mooie leefruimte met gloednieuw dakterras met kunstgras

Heb je al vaak nagedacht dat je nu toch echt wel iets moet doen met je dakterras? Of wil je je terras gewoon eens opfrissen? Heel wat mensen kloppen daarom aan bij het Kunstgrascentrum, omdat ze goed weten dat wij allerlei oplossingen daarvoor hebben.

Koppel maakt slimme beslissing en plaatst Royal Grass® Sense rond zwembad

Heel wat gezinnen lieten tijdens de voorbije lockdowns een zwembad plaatsen. Geen slechte beslissing, zeker nu het door de klimaatopwarming in Europa steeds warmer begint te worden. De laatste jaren zien we ook dat veel meer mensen kunstgras willen laten plaatsen rondom hun zwembad.

Nieuwe klant laat Royal Grass® Wave plaatsen in ruime tuin

Een prachtig huis, maar een lelijke, droge tuin? Niet meteen ideaal. Als huiseigenaar wil je natuurlijk dat je huis als je tuin er prachtig uitzien. Helaas is dat voor steeds meer mensen geen vanzelfsprekendheid meer door hun drukke jobskinderen of huisdieren. Daarom komen heel wat mensen naar het Kunstgrascentrum om kunstgras te plaatsen.