Hond en baasje kunnen weer genieten van hun tuin

Last van engerlingenmierenplagen of een heel moerassige grond in je gazon? Dan kan kunstgras een goede overweging zijn. Heel veel mensen schakelen na de droge zomers of natte winters over naar een kunstgazon. Het Kunstgrascentrum kan je daarin helemaal bijstaan: van begin tot eind en zelfs daarna.

Grondwerken door de klant zelf

Timo uit Roeselare was het beu om tijdens het zonnige voorjaar steeds aan zijn tuin te werken. ‘Het gras maaien was nu niet zo’n grote moeite,‘ vertelde hij ons, ‘maar ik merkte dat ik steeds minder tijd had om mijn gazon goed te onderhouden.‘ Daar wou hij iets aan doen. Hij dacht meteen dat kunstgras wel een goede oplossing zou kunnen zijn. Hij hoorde tenslotte goede dingen over Kunstgrascentrum, waar hij zich eerst liet informeren. Wij informeerden de man over onze producten en de diensten die we daarna nog bieden. Veel van onze nieuwe klanten beseffen soms niet goed dat we niet alleen grastapijten verkopen, maar ook het hele proces erna kunnen overnemen. Deze man uit Roeselare besliste om alle graaf- en grondwerken zelf uit te voeren, dat zou makkelijker zijn voor hun heel actieve hond. Achteraf konden wij op een vooraf afgesproken moment het kunstgras komen plaatsen.

Toen wij voor hem via onze online richtoffertetool een offerte verstuurden, ging Timo meteen overstag. Niet veel later kwam hij een kijkje nemen in een van onze kijktuinen, waar wij hem meer uitleg gaven over zijn uitverkoren grassoort: de Royal Grass® Sense. Naast algemene informatie over kunstgras en kinderen en honden, gaven we hem ook meteen wat tips mee hoe je het best je gazon onderhoudt. Daarna maakten we een finale offerte op, waardoor we op heel korte termijn al aan de slag konden met Timo’s tuin.

Kunstgras en honden, een ideale combinatie

De grootste zorg voor het gezin was hun hond, die graag in de tuin speelde. Wij stelden de man meteen gerust tijdens zijn bezoek: kunstgras en honden gaan écht heel goed samen. Je hond zal het zachte artificiële gras in de tuin zelfs heerlijk vinden om op te liggen en te spelen. De meeste mensen voorzien daarnaast ook een klein plekje in de tuin waarop hun huisdier zijn of haar behoefte kan doen, al is wat urine op het grastapijt heus niet zo problematisch. Graven in het kunstgras doen ze tenslotte ook niet want ze ruiken geen aarde meer waarop ze hun behoefte kunnen doen.

Op het eind van de rit bleek de man heel blij te zijn met zijn beslissing. Hun hond speelt nog steeds zeer graag in de ruime, frisse tuin en het koppel geniet nog elke dag met volle teugen van het nieuwe gazon.