HET MOOISTE KUNSTGRAS

Geniet optimaal van je tuin dankzij het KUNSTGRASCENTRUM. Wij plaatsen al sinds 2008 natuurgetrouw kunstgras van topkwaliteit met 15 jaar garantie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! 

KUNSTGRAS TOEPASSINGEN

KUNSTGRAS TOEPASSINGEN

Ontdek het gemak en de pracht van Royal Grass® kunstgras voor een zorgeloze en weelderige tuinervaring in 2024!

Ben je nog op zoek naar de perfecte transformatie voor jouw tuin dit jaar? Overweeg dan zeker om kunstgras van Royal Grass® te plaatsen! Als ervaren gebruikers van kunstgras kunnen we uit eigen ervaring spreken. Het begon als een nieuwe stap, vol vragen over de natuurlijke uitstraling en de waarde van de investering.

Zoveel van onze medewerkers kunnen zich niet eens meer inbeelden hoe het was om wekelijks hun gras te onderhouden, te maaien of te sproeien tijdens de droge zomers. En we zouden het voor geen geld in de wereld opnieuw willen inruilen! Pas nu beseffen we hoe we na onze drukke, professionele levens weer tijd kunnen hebben voor andere zaken dan onze tuin.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras?

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras?

Sinds 2008 hebben we met succes kunstgras geïnstalleerd voor allerlei verschillende toepassingen. Scholen kiezen maar al te graag voor ons kunstgras om op die manier modderige speelzones te transformeren. In siertuinen kunnen mensen optimaal genieten van hun vrije tijd zonder zich bezig te houden met intensief tuinonderhoud. En laten we niet eens beginnen over de verlossing van plagen zoals engerlingen, emelten en rode mieren.

Blik op mijn tuin:

Geniet ook in de winter van een zorgeloze tuin waar huisdieren en kinderen vrij kunnen ravotten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over herstelwerkzaamheden na de winter. Trampolines en opzetzwembaden zorgen niet langer voor kale plekken, en inbouwzwembaden zijn vrij van vervuiling door grassprieten en verdord gras.

Een tuin met kunstgras biedt het beste van beide werelden: groen, weelderig gras gecombineerd met bomen, hagen en beplanting voor een klein paradijs waar het heerlijk vertoeven is. 

Voor balkons is het de keuze tussen een grijs uitzicht en een zachter, visueel en voetvriendelijk alternatief. En waarom zou je niet nadenken over het optimaliseren van de ruimte boven je hoofd? Een kunstgras dak kan transformeren tot een extra buitenruimte die je gemakkelijk en gezellig kunt inrichten.

En last but not least, met Royal Grass® kunstgras, professioneel aangelegd, zullen bezoekers zich afvragen hoe je je gazon zo mooi kunt houden, of het nu natuurlijk of kunstmatig is. Kies voor comfort, esthetiek en gemak met Royal Grass® kunstgras – de perfecte keuze voor jouw groene oase in 2024!

Vraag nu snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!

Vraag nu snel en eenvoudig
een vrijblijvende offerte aan!

BEZOEK ONZE KIJKTUINEN

BEZOEK ONZE
KIJKTUINEN

Wil je zelf zien hoe natuurgetrouw onze grassoorten eruitzien? Breng eens een bezoek aan één van onze vijf kijktuinen in Torhout, Eke, Oostende, Lauwe of Middelkerke. Bestudeer op je eigen tempo onze varianten, loop er even overheen en vergelijk de verschillende modellen met elkaar. Onze experts geven je graag een rondleiding en uitvoerig advies.

TORHOUT

Belevingstuin,
kantoor 
en magazijn

EKE

Kijktuin,
kantoor 
en magazijn

OOSTENDE

Kijktuin,
kantoor en magazijn

LAUWE

Onbemande kijktuin
altijd toegankelijk

MIDDELKERKE

Kijktuin
enkel op afspraak