KUNSTGRAS LAUWE

Kunstgras plaatsing

Tover je tuin in Lauwe om in een heerlijke groene oase met Royal Grass® kunstgras. Het kunstgras van Royal Grass® oogt door het gebruik van diverse innovatieve technieken zeer natuurgetrouw. Daarbij komt dat het kunstgras erg stevig is en een jarenlange levensduur heeft, zelfs bij intensief gebruik. Royal Grass® wordt in Lauwe geleverd door Kunstgrascentrum, een kunstgrasspecialist met jarenlange ervaring in het plaatsen van kunstgras.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

KIES TOP KWALITEIT

Wanneer je besluit kunstgras te kopen, dan heb je de keuze uit veel verschillende soorten en merken. Royal Grass® was het eerste merk dat kunstgras ontwikkelde, speciaal voor in de tuin. Dit is terug te zien aan het uiterlijk van de grasmat. Geen kunstgras oogt zo natuurgetrouw als Royal Grass®. Het realistische uiterlijk wordt verkregen door het gebruik van verschillende gepatenteerde technologieën zoals de V-shape®, MiNT® en ReaDY®. Al deze innovatieve technieken zijn erop gericht de uiterlijke kenmerken van echt gras zo natuurgetrouw na te bootsen.

Het kunstgras dient natuurlijk niet alleen maar mooi te zijn, het moet ook een betrouwbare kwaliteit hebben. Royal Grass® heeft een jarenlange levensduur. Alle grastapijten hebben een dubbele backing en topkwaliteit vezels. De kunstgrasvezels zijn Uv-bestendig en zeer slijtvast.

WAAROM KUNSTGRAS

Maak je nooit meer zorgen om de staat van je gazon en verspil nooit meer kostbare tijd aan vervelende klussen als grasmaaien. Grastapijt kan altijd en overal geplaatst worden en vergt nauwelijks onderhoud. Ook als je een tuin hebt die niet geschikt is voor natuurgras kan je zonder problemen kunstgras installeren. Daarmee is kunstgras bij uitstek het alternatief als je een tuin heeft die te weinig zonlicht ontvangt of te drassig is voor echt gras. Kunstgras is bovendien een ideale manier om een balkon of dakterras te voorzien van een groene uitstraling.

Door de hoge kwaliteit van Royal Grass® kunstgras is het tevens mogelijk om kunstgras te gebruiken voor de openbare ruimte. Het is bijvoorbeeld een ideale ondergrond voor speelplaatsen en schoolpleinen. Het is zelfs mogelijk om een valdempende onderlaag te plaatsen onder het grastapijt.

POPULAIRE KUNSTGRAS LAUWE

Nooit eerder oogde kunstgras zo realistisch! Door de vooruitstrevende ReaDY®-technologie heeft iedere vezel een eigen “groeirichting”. Hierdoor oogt het kunstgras niet langer stijf en statisch, maar krijgt de grasmat een speels en ongerept karakter. De ReaDY®-technologie wordt gebruikt voor deze modellen:

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

BEZOEK ONZE KIJKTUIN IN LAUWE

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, heeft Kunstgrascentrum een uitgebreide showtuin waar de verschillende modellen zijn aangelegd. Maak gerust een afspraak om de showtuin te bezoeken, advies in te winnen over het kunstgras en de verschillende types eens van dichtbij te bewonderen. Daarnaast hebben we bij de showtuin in Lauwe ook een magazijn en afhaalpunt.

Adres showtuin Lauwe: Julien Cagniestraat 57 (alleen op afspraak : 0472763779)

Menu